Clubhouse at The Reserve


A Year-Round Retreat

The clubhouse at The Reserve is a luxurious social and recreational facility that is the centerpiece of The Reserve residential community in Brighton. The Reserve includes six distinct, stylish neighborhoods with generous amenities that create a multi-generational living environment of exceptional design and beauty. The clubhouse features a spectacular pool area and terraces that will comfortably accommodate business, social, and community gatherings. This beautiful outdoor environment features many high end amenities including a custom saltwater pool and spa, rain shower fountain wall, and multi-level terraces with fire features.

Bayer Landscape Architecture was hired to complete design through construction administration for the pool area and associated terraces and fountains.

 

 

Brighton, New York
2015

Design, Construction Documentation, Construction Administration